Vecka 29 (28+3) | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Vecka 29 (28+3)

I fredags gick vi in i v. 29, vilket betyder att vi idag är i v 28+3.

I min app står det att bebisen är ca 35 cm från huvud till fot och kommer att väga ca 1,4 kg vid veckans slut (så ungefär som 1,5l mjölk!). Bebisen förutsätter att utvecklas och lägga på sig mer fett.
IMG_5715

Min viktuppgång går lite trögt men jag vet ju att barnmorskan kommer säga till om jag går upp för lite. Nu börjar jag känna att jag kan äta hur mycket som helst, men att magsäcken eller magsyran säger stopp. Trots att jag fortfarande är hungrig, då brukar jag ta en paus i ätandet och sen ta lite till när det har sjunkit undan lite :)

Det börjar bli tungt på riktigt när jag promenerar, går i trappor och att plocka upp saker från golvet är en utmaning. Jag har börjat be om hjälp mer och Emil har alltid koll på vad jag håller på med så jag inte typ klättrar upp på köksbänken eller hoppar upp ur sängen på morgonen osv. Jag är lite dålig på att tänka efter före (detta händer även när jag pratar, hehe) :)

Nu ska jag fika med kaffe och bulle och fortsätta läsa Föda utan rädsla. Det går lite trögt där men det tror jag är för att jag inte riktigt kopplar att det börjar närma sig. Man går hela graviditeten och tänker det är lååååångt kvar men sen vips sitter man där med värkar och fattar noll!

IMG_5717

Ha det bra!
/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats