Vår helg! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Vår helg!

Smörgåstårta, kissnödighet och förvärkar är ord som får sammanfatta den här helgen.
I fredags fyllde min kära syster 30 år och det firades på lördagen med smörgåstårtor!
IMG_6058 IMG_6056 IMG_6055

Hon gör alltså dessa själv och de är gudomligt goda!
Natten till lördag var dock inte så jättemysig för jag hade regelbundna förvärkar hela kvällen och halva natten. Jag hann tänka tanken att “nu kanske hon kommer?”. Men jag tog två alvedon och la mig för att sova, Jag vaknade sen vid halv fyra och hade ont igen så jag gick upp och satte mig i soffan och läste och tittade på serier. Då försvann värkarna så sen vid halv sex gick jag och la mig igen.
Natten till idag tog jag igen sömnen och sov nästan 14 timmar (dock med en del avbrott).
De flesta gissar att tuss kommer komma tidigare men jag försöker inte att lyssna så mycket på det. Både jag och min syster är födda i v 37.
Jo jag har ju glömt att säga att det konstaterades i torsdags hon barnmorskan att hon är fixerad och klar. Hon kan sjunka lite mer (vilket jag tror att hon redan gjort) men huvudet gick inte att rucka på. Min barnmorska säger att fr.o.m fredag får hon gärna komma när som helst.

Jag har lite småont just nu så jag tänker sitta uppe en stund till med vetekudden och min bok! Just nu läser jag “När livet börjar om” av Lucy Dillon. Hennes böcker är mysiga och känns lagom lättsmält efter Elaines bok. Jag håller på med en minirecension av den som jag kommer publicera snart.

Imorgon ska jag gå på en amningskurs hos MVC, mest för att ha något att göra :)

Ha det bra hörni!

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats