V. 39 magen.... | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

V. 39 magen….

….. och ingen bebis än!

Just nu sitter jag och dricker en god smoothie till mellis!

IMG_6170

Den innehåller banan, blåbär, hallon, spenat, jordnötssmör, vaniljyoghurt och mjölk. Lite nyttig men också lite onyttig ;) Svingod i alla fall! Jag tycker det är läskigt att ha i spenat och andra grönsaker i smoothien för jag är rädd att det ska smaka gräs men det går ju hur bra som helst!

Idag har jag varit hos samtalsterapeuten och vi pratade mycket om vart mitt eviga ältande och kontrollbehov bottnar i. Jag har mycket att bearbeta och jobba på vilket gör mig oerhört trött bara jag tänker på det… Men det är mest för att jag är lat. Jag vill gärna undvika saker som kan skapa friktion och det är därför jag har gått runt och mått dåligt så länge.

Men i alla fall! Till roligare saker!

IMG_6168

I fredags klev vi in i v. 39 (38+0) och den här bilden tog jag igår 38+2. Jag ser inte längre någon skillnad på bilderna mellan veckorna och SF måttet låg ju på samma mellan de två föregående besöken. Imorgon är det dags för ett nytt besök hos barnmorskan igen och då hoppas vi på en ny siffra! Man märker att tuss fyller ut hela magen nu för om hon rör sig så känns det överallt. Jag drömmer mycket om henne och en ständig tanke är “hur ser du ut?”. Vem är hon liksom? Har du min näsa eller din pappas näsa? Snart spricker jag av nyfikenhet! Spricker också bokstavligt talat för huden räcker liksom inte till!

Annars så har jag haft uppehåll vad det gäller förvärkar tills igår kväll, hela natten och sen även till och från idag. Vi får se om det leder till något eller om det är ännu ett falskt alarm…..

Jag kikade på topp 100 listan på flicknamn häromdagen och till min förvåning så låg mitt namn som nummer 88! Under hela min uppväxt så har jag fått höra “Lovis, det har jag aldrig hört någon som heter” Eller diverse felsägningar som Lovise, Louise och klassikern “Nej men du har ju tappat ett a, Lovisa”. Ha ha ha… jättekul! Det var superjobbigt när jag var liten och klart det är lite frustrerande fortfarande men jag har växt i mitt namn. Jag är Lovis och så är det bara :)

IMG_6157

Ha det bra! <3
/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats