Träningslängtan | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Träningslängtan

Godmorgon!

Idag har vi bara lite flytande planer. Emil ska iväg till gymmet när han har vaknat och ätit frukost. Sen om vi orkar och hinner så ska vi åka till återvinningscentralen och slänga en massa skit! Bl.a vår julgran! Då är förhoppningen också att vi ska ta oss förbi Mio för att kika lite på soffor. Det är så svårt tycker jag! Soffan är för stor för vår lägenhet som vi har nu men tänk om vi hittar en ny lägenhet då? Men tänk om vi inte hittar en ny? Just nu har vi inte plats att bjuda över folk på middag för Emils skrivbord står i vägen. En person går bra men oftast bjuder man ju över två.

Anyway! Som rubriken lyder så har jag en fruktansvärd träningslängtan…  Jag längtar efter att få ta i och bygga muskler och se min kropp förändras. Träningen är verkligen terapi för mig, det är en av de saker som dämpar de monster som finns i mitt huvud. Min plan är att börja med promenader och sen när min kropp har återhämtat sig från förlossningen så ska jag börja lite lätt hemma med de redskap vi har här. Att komma igång efter graviditeten kommer att vara min största utmaning hittills inom träningen. Min kropp har förändrats så mycket och innan graviditeten hade jag mycket gratis redan. Jag började träna i april 2014 och i juli så började Emil och jag bli kompisar och jag kommer ihåg att han var så avundsjuk på mina snabba resultat haha! Han kunde inte fatta att jag bara tränat i knappt 3 månader. Då blev jag ännu mer motiverad men det var inte förrän han och jag började träna tillsammans ett år senare som jag kände att jag började förstå träningen :)

IMG_4486

Jag har i princip inga bilder från min förra träningsresa vilket är lite trist men det får bli ändring på det denna gång :) Sååå taggad nu!!

Men nu måste jag faktiskt få i mig frukost!

Ha det bra!

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats