Saffranslängd med vit choklad | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Saffranslängd med vit choklad

Idag har jag lyckats baka en sak inför mitt kalas på lördag!
En saffranslängd med vit choklad. Jag älskar saffran och julmys och allt sånt! Min syster har alltid varit duktig med att skilja på min födelsedag och julen men från andra har jag ju fått födelsedagspresenter iklädda julpapper osv. Julpapper på födelsedagspresenter kan jag vara utan men jag tycker inte att det gör något att det är lite julfeeling på mitt kalas. Så därför har jag valt att baka denna saffranslängd!
IMG_5809

IMG_5811

Jag hittade inspirationen på fredriksfika på instagram (han lägger upp så grymt mycket smaskens, tips!) så jag letade upp receptet på hans blogg, ni hittar det här.
Jag har aldrig gjort en kalljäst bulldeg så det är sjukt spännande att se resultatet!

IMG_5813

Fyllningen på den ena ballade ur lite! (Jag älskar smör….)

Om det blir gott återstår att se för jag tänker frysa in dem och ta fram dem till kalaset ;)

Ha det bra!
/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats