Gårdagens barnmorskebesök | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Gårdagens barnmorskebesök

Nu har jag precis varit iväg och lämnat bilen för den har en varningslampa som lyser. Vi håller tummarna för att det bara är glapp i sladden och inget mer allvarligt :) Och annars så hoppas man ju alltid att det inte ska svida för mycket i plånboken!
Jag har inte gått upp så här tidigt på morgonen på väldigt länge och skulle helst vilja somna om, men jag väntar in en hantverkare som ska byta en kakelplatta i badrummet som har spruckit. Ja, allt verkar hända på en gång hemma hos oss!

Igår var vi hos barnmorskan och jag bad direkt om att jag ville boka in ett extra besök mellan den här gången och nästa. Jag kan inte vänta två veckor känner jag…. Det gick och ordna men det blev av en annan anledning nämligen att följa upp mitt blodtryck som var lite högt och så fanns det liiiite protein i kissprovet.

Jag trodde mitt SF-mått låg på 34 sist men det var 33 vid förra besöket och 34 igår. Järnvärdena såg bra ut, 120-121, de var de högsta de har varit under hela min graviditet men det var vanligt i slutet av graviditeten sa BM. Mitt blodsocker har legat på en bra nivå hela graviditeten.

Tuss hjärtljud var lite höga men jag hade en sammandragning precis innan och hon blir ju alltid lite tokig efter dem. Men till slut fick vi ett bra värde på 150 :)

Jag ska försöka ta en uppdaterad magbild snart! Idag är det 3 veckor kvar till BF och imorgon räknas graviditeten som fullgången :)

IMG_6110

IMG_6113

Ha en fin dag <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats