Fortfarande inget julpynt! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Fortfarande inget julpynt!

Godmorgon!

Idag är det första advent och jag har fortfarande inte julpyntat! Eller dammsugit för den delen.. suck! Men det är inte hela världen! Jag ska försöka gräva fram adventsljusstaken och tända den i alla fall men det får vänta tills Emil vaknar :)

Gårdagen var jättetrevlig! Jag känner dock att jag har en förkylning på g :/ Det var mycket fokus kring magen och frågor om den till både mig och Emil. Men jag antar att det är en naturlig grej men ibland känner man “det finns andra saker som händer i mitt liv också!” Haha! Tiderna förändras nu! :)

En av Emils kompisar bestämde, av våra två namn, vad han ville att tuss skulle heta och så kallade han henne det resten av kvällen :D

Nu är det dags för lite frukost. Bananpannkakorna igår blev jättegoda, men de var inte så mättande. Kommer nog laga det fler gånger men kanske med lite tillbehör. Jag serverade dessa med hallon, blåbär och toppade med lite kokossocker (men de blev inte riktigt fotovänliga).

Senare idag ska vi veckohandla, gå på lägenhetsvisning och så ska det även hinnas med lite adventsfika hos Emils mormor och morfar :)

Hoppas ni får en fin första advent <3

/Lovis

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats