Fiskfärsbiffar och dagens shopping | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Fiskfärsbiffar och dagens shopping

Idag valde vi att prova något nytt i matväg, nämligen fiskfärsbiffar. Det var enkelt att göra men tog lite tid, men det är en bra grej att förbereda på helgen och frysa in så man har. Vi hade lax och torsk i våra men man kan kombinera precis som man vill :) Vi kryddade våra med salt och dill. Det krävdes dock att vi var lite påhittiga för ströbrödet var slut. Det gick bra ändå för vi hade i ett extra ägg, lite maizena och mjöl. Jag hade velat ha dem panerade i ströbröd men det får bli nästa gång :)
IMG_6040

Vi serverade dem med kokt potatis, gräddsås, brynt smör, ärtor och majs. Jag tycker inte om ärtor så mycket men tillsammans med det här var det jättegott! Fiskfärsbiffar är ett superbra sätt att få i sig mer fisk tycker jag. Dock så behöver jag nog ta lite Gaviscon för lax är alldeles för starkt för min mage just nu!

Vi hann med allt vi skulle göra idag och lite till faktiskt. Det känns superskönt!
Fleeceoverall köpte vi på h&m och jag köpte även två amningslinnen. Emil funderade på vilken stil på vigselring han vill ha och provade ut storlek. Sen gick vi till IKEA och då fick jag ett blodsockerfall så det fick bli en snabbfika innan shoppingen fortsatte. Därinne köpte vi lite smått och gott till hemmet. Jag fyllde på med lite doftljus. Jag kombinerar ofta billigare doftljus med dyrare märken här hemma :) Det blev ett till påslakanset till spjälsängen och en badbalja. Sen köpte vi också lite trälådor som vi ska ha bredvid skötbädden med nödvändiga saker. Det blev också en större matta till hallen så vi kan köra in vagnen utan att skita ner hela golvet.
IMG_6044

Jag höll på att glömma att jag hämtade också ut ett paket från Jollyroom som innehöll detta:
IMG_6041

Hurra! Jag har velat länge fram och tillbaka men nu slog jag till på rean. Hoppas det kommer funka bra med lilla tussis så att även Emil kan mata henne :)

IMG_6042

Här har ni Sveriges mest uttråkade katt som absolut inte vill gå ut i snön. Han leker och håller på med precis allting. Men som vi älskar vår lilla Chippis <3

Hoppas ni har haft en mysig söndag <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats