Ebba 10 veckor | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Ebba 10 veckor

Igår blev Ebba 10 veckor. Och jag känner typ att det är dags att sluta räkna veckor då jag har noll koll på dagar generellt. Så jag kom på igårkväll att hon faktiskt blev 10 veckor. Eftersom hon är född på en onsdag så borde det alltså varit onsdag igår men ändå vaknade jag med fredagskänsla! Men nej! Idag är det torsdag! Totalt förvirrad.

Tiden sen Ebba kom har gått fort men också långsamt. Fort på det sättet att när jag såg en nyfödd bebis så tänkte jag ju att Ebba var så liten men icke! Min bebis var ganska stor i jämförelse!

Tiden har också gått långsamt för det känns ändå som att hon har funnits i mitt liv för alltid. Det känns konstigt att säga det men vad var livet innan henne? Jag trodde aldrig att man kunde känna så starka känslor inför något! Och att kärleken växer starkare för varje dag.

Ebba har börjat äta på allt hon kan få tag i, händerna är favoriterna än så länge! Mest för att de är behändigt nära munnen tror jag.

Det känns som att vi börjar lära känna varandra men sen raseras det dagen efter och då funkar inget som funkade dagen innan.

Hon äter mer när hon äter vilket gör att hon äter mer sällan och det händer ofta att jag försöker ge henne mat och hon blir ilsken som ett litet bi när jag inte fattar att det självklart inte var det hon ville.
/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats