Det går framåt! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Det går framåt!

Imorse ville Ebba inte att jag skulle lägga ner henne och hon sov inte så bra heller varken i vagnen eller bredvid mig. Så jag fick packa in henne i bilen, jag skulle ändå förbi den gamla lägenheten så det passade bra. När vi kom hem sen så lät jag henne fortsätta sova i babyskyddet. Jag lyckades göra lunch och sen var jag så fruktansvärt trött att jag bestämde mig för att lägga mig på sängen och blunda lite! Ebba vaknade 20 min senare…. men eftermiddagen har gått bättre. Jag har fått in alla kläder i klädkammaren, fixat lite i förrådet, packat upp mer saker till vitrinskåpet och så :) då var Ebba väldigt samarbetsvillig!

Nu har hon somnat på mig igen :) jag ska prova att lägga ner henne i vagnen. Snart kommer Emil hem från jobbet och då ska vi äta! Jag är så hungrig när jag ammar, helt sjukt!

IMG_6759 IMG_6760

Min utsikt just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats