BF+4 | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

BF+4

En liten uppdatering från vecka 40+3!
Varje morgon när jag vaknar så har redan flera stycken frågat mig om hon har kommit… Det måste väl ändå vara det värsta med att gå över tiden. Jag förstår verkligen att folk är nyfikna och tyvärr så går min frustration ut över mina nära och kära, de som enligt mig faktiskt har rätten att fråga.
För min skull så tror jag att nästa graviditet (om det blir någon) så behöver inte alla veta när bebisen är beräknad :), men jag har så svårt att dela med mig av information i måttlig mängd. Allting bara rinner ur munnen liksom! Det är definitivt något jag behöver träna på!
Hur som helst! Jag tror att det skulle vara lättare att gå över tiden om man inte flera gånger om dagen behöver säga “nej, hon har inte kommit än” och le stelt.
Haha, jag känner mig verkligen som en liten surpuppa men det är väl helt normalt kan jag tänka mig :)

Idag kanske Mira och M kommer förbi, de är påväg hem från mamma i Norrköping så de lär ju pigga upp mig lite i alla fall :)
Sen ska jag också gå upp till centrum och köpa blommor till fotograferingen imorgon (älskar när man får köpa hejdlöst mycket blommor!). Så då får jag mig en lagom promenad med Tvillingpodden i lurarna.

Vi lyckades för övrigt riktigt bra med alla projekt i helgen! Slängde massor med skräp på återvinningscentralen och Emil bytte duschlisterna och skurade allt krom så att det glänser! Vi hittade också ett soffbord men det fanns inte i lager så vi får köra på vårt gamla slitna så länge… Men vi beställde det nya i alla fall.

10058e69-2efc-4166-8fc7-f1ccf4783ffb

(bilden är från Mio)

Så för att summera: Bebis försöker lära oss tålamod, jag får köpa massor med blommor, lägenheten är städad, Emil är bäst, folk hör av sig för att de bryr sig om oss inte för att de vill gå mig på nerverna ;)

Hoppas ni får en fin måndag! <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats