BF idag! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

BF idag!

Vi väntar fortfarande tålmodigt (haha, nej, tålamodet är det faktiskt dåligt med) på vår prinsessa. Idag är det magiska datumet. Jag har ju haft ganska mycket förvärkar i perioder och just nu sitter jag med molvärk, men det tolkar jag inte som några tidiga tecken eftersom jag har haft det i flera veckor. Imorgon är det två veckor kvar tills 42+0 och då blir man oftast igångsatt i Stockholms län. Så nu är det i alla fall inte långt kvar till slutdatum så att säga :)

IMG_6197

IMG_6196

IMG_6193

Skämt åsido! Jag trodde inte att jag skulle gå över tiden. Nu är ju dagen långt ifrån slut men förstagångsförlossningar brukar ju ta sin lilla tid så chansen är ju inte så stor ;)
Jag känner mig dock rätt lugn. Det har varit ett par dagar när hon har sovit mycket tycker jag men idag korvar hon sig på alla möjliga sätt! Vi har lite projekt på g här hemma, lägenheten ska fotograferas inför försäljning på tisdag (om inte lilla tuss tycker att det är en perfekt dag att anlända på). Så jag har precis tagit en paus i röjandet. Men det får dagarna att gå snabbare och det ska jag försöka finna tröst i :)

Mer om lägenhetsbestyr får det bli i ett annat inlägg!

Jag har generellt lite dåligt tålamod och jag kan känna att tuss redan försöker lära mig att få ett större tålamod (säger man så?) genom att mysa kvar inne i magen. Hon verkar rätt envis, haha! Så på senaste tiden tycker jag att ett av våra namnförslag passar bättre än de andra… men vi får se hur hon ser ut :)

Kom ut nu tussis! Mamma och pappa längtar!

Hoppas ni får en fin dag <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats