Babyshower! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Babyshower!

Igår blev jag överraskad med en Babyshower! Jag blev så sjukt överraskad för jag hade verkligen inte förväntat mig det :) vi var bjudna över till Emils mamma på fika och jag var så trött (hade inte sovit alls i princip) och så var jag på dåligt humör. Så jag bestämde mig för att måla naglarna för att pigga upp mig lite och sen även sminka mig, vilket var tur så jag såg lite pigg och fräsch ut.

Allt höll på att gå åt pipsvängen för när jag kom ut genom porten så såg jag mammas bil och pekade på den och sa på skämt “kolla mamma är redan här haha!”. Hon skulle komma upp och sova hos oss sen på kvällen. Jag kopplade hursomhelst fortfarande inget men Emil blev lagom svettig, han visste ju om hela överraskningen :)

När vi väl kom iväg så sa jag till Emil “åh vi är jättetidiga kan vi ta en extra sväng runt?”. Så när vi sen kom fram till Emils mamma och knackade på så öppnade min syster och M och sä hängde det ballonger i taket! Sen hoppade fler och fler fram från vardagsrummet och så jag började ju gråta av lycka och chock.

Åh jag blev så glad och det var så mysigt <3 jag (vi) blev bortskämda med så mycket fina presenter och god fika som svärmor hade bakat.

Jag känner mig fortfarande helt överväldigad!

IMG_6136 IMG_6142

IMG_6146 IMG_6141 IMG_6133 IMG_6135 IMG_6134

Min vän Anna hade gjort en blöjtårta!

IMG_6137

Den här boken fick jag av Mira och R och den är så jäkla fin alltså!

Av Mira fick jag gipskit som man kan gjuta bebisfötterna i och även göra en gipsmage :) Så vi passade på att göra det redan igår kväll, man vet ju aldrig när hon tänker bestämma sig för att dyka upp!

IMG_6138 IMG_6140 IMG_6143

Jag tycker den blev väldigt lyckad! Emil gjorde ett riktigt bra jobb :)

Idag har jag och mamma varit på äventyr men det tar vi i ett annat inlägg!

<3

/Lovis

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats