Äntligen tillbaka! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Äntligen tillbaka!

Ojojoj! Det var verkligen länge sen jag skrev något här. Min anledning? Jag har försökt sova varenda lediga tid jag har haft hehe!

Ebba har hunnit bli två månader (9veckor idag)! Hon växer så det knakar! Idag var vi hos BVC och hon vägde 5480 gram. Vilket betyder att hon har nästan gått upp två kg sen hon föddes. Helt otroligt! Självklart har hon växt på längden också ;), idag var hon 58,3cm lång.

IMG_6635 IMG_6636 IMG_6646

Hon är helt otrolig och kärleken för henne bara växer mer och mer för varje dag! Det känns som att hjärtat ska sprängas snart!

Annars är vårt liv lite kaos just nu. Snart flyttar vi till vår nya lägenhet, det ska bli så skönt med mer yta :)
Vi packade ner mycket saker inför fotograferingen av lägenheten så det känns jätteskönt. Annars hade vi haft ett större kaos idag än vad vi har…

Vi håller även på för fullt att planera vårt bröllop och fler och fler detaljer hamnar på plats. För mig känns det fortfarande väldigt overkligt! Tänk att jag ska få gifta mig med Emil :)

Idag och imorgon är Emil på kurs så Ebba och jag ska vara ensamma hela natten för första gången. Det ska nog gå bra. Jag tycker det är lättare att hantera skrikepisoder när man är ensam för då har man inget val. Om Emil är hemma då kan man ge upp och be om avlastning men är man ensam så känner jag att jag lättare kan hantera skriket.
Ebbas kolik är mycket bättre. Hon får minifom innan mat och det funkar bra! Varje kväll någon gång mellan 18.30-19:30 börjar hon skrika, men då verkar det mest som att hon är trött och inte vill sova så hon blir arg. Hon brukar somna efter en liten stund i vår famn så det är inte så farligt :)

Nu ska jag försöka blunda lite (passa på när Ebba sover).

Ha det bra!

/Lovis

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats