Äntligen helg! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

Äntligen helg!

Konstigt att man längtar till helgen när man ändå är hemma hela dagarna, men helg betyder ju att Emil är hemma också så det är väl därför :)

Igår kom min bästa vän R hem från sin USA/Hawaii resa. Så idag kom hon förbi på en (två) koppar kaffe. Hon hade köpt en magisk väska, ni vet en sån som bara existerar i sagovärldar. Så snygg! Sen var hon sådär mysigt solkysst också! Känns så skönt att hon är på rätt sida av Atlanten nu när BF närmar sig :)

Idag går vi in i v 37 (36+0). Så nu är hon klar för utsidan, nu behöver hon bara lägga på sig lite extra hull. Jag hoppas att hon kommer att komma innan BF då graviditeten har varit och är väldigt psykiskt påfrestande… Jag tänker att efter nästa fredag så ska jag verkligen ta en dag i taget och bara tänka “en dag till, du klarar en dag till” och på så sätt lura psyket. Det har funkat när det gäller jobbet ibland, ibland har jag istället kraschat…
Jag vill inte gå in på varför graviditeten har varit så tuff (bortsett från mina diagnoser), men kan dela med mig av det när hon är på utsidan. Det är inte min historia att dela egentligen <3

Nu sitter Emil och spelar och sjunger Jason Mraz låtar, finns det något mysigare en fredagkväll tro? Säkert bebismys ;)

IMG_6100

Inatt när jag inte kunde sova så passade Chip och jag på att mysa i soffan. Som han ligger på bilden går bra, men ibland klättrar han upp på magen och det är inte bekvämt…. Undrar hur han kommer reagera när tuss kommer?

Nu ska jag nog börja med maten! Idag blir det Pasta Carbonara :) Till förrätt har jag ätit baconlindade dadlar <3 Emil har inte ätit sina än, så det finns en risk att jag slukar dem med…. Det finns liksom inget stopp i hjärnan när man är höggravid haha!

Hoppas ni får en fin fredagskväll <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats