38 (37+0) och träning på hög nivå! | Lovis
lwetterlind

Lovis

Annons

38 (37+0) och träning på hög nivå!

Äntligen fredag! Helg med Emil i sikte <3
Ikväll kommer två vänner hem till oss för lite tjejsnack och middag :) När de frågade om vi skulle träffas och äta middag i stan så föreslog jag middag hemma hos oss istället (kastar ut Emil för kvällen) eftersom jag blir väldigt trött väldigt snabb just nu.

Idag går vi in i vecka 38 (37+0) och graviditeten räknas nu som fullgången :) Nu är hon verkligen färdig <3 Sen får vi se hur länge hon vill ligga där inne och mysa och korva runt. Fy tusan va vi längtar nu. Jag kan känna en sån stor längtan efter henne att jag nästan tappar andan, det slår emot mig som en våg och knockar mig totalt. Emil har sagt hela graviditeten att han fattar vad som händer och att han känner en stark koppling till tuss, men man märker nu att det är skillnad mot innan. Han kan stanna upp och då ser man att han förstår att det snart är dags. Att hon snart är här. När han känner hennes rörelser så är han lugn på ett annat sätt, det är inte samma sak som tidigare när känslan mer var “åh va häftigt” utan nu är det kan man mer känna kärleken stråla från honom när hon buffar mot hans hand. Då kan ni tänka er hur den supergravida hormonfyllda kvinnan reagerar. Tårarna bara sprutar! :)

Rubriken då? Tränar jag? Nej, det gör jag sannerligen inte men livmodern gör det. Sammandragningar hela dagen och natten. Spelar ingen roll om jag tar det lugnt, tar en dusch, lägger mig för att vila. Magen fortsätter att dra ihop sig till en stenhård cementklump. Om jag ska vara ärlig så känner jag mig lite som en tickande bomb ibland! Men det kan jag tänka mig är helt normalt!

Imorgon är det bröllopsmässa i stan. En mindre mässa som har gratis inträde :) Känner jag mig pigg och så så kör jag på den och drar med mig Emil. Annars skippar jag det! Jag är mest nyfiken på utställarna av vigselringar och spetstyg (min klänning ska ju sys upp av Miras farmor).

Nej nu är det dags för lunch!

Ha det bra <3

/Lovis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lwetterlind

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats